ما را در اینستاگرام دنبال کنید :

تچرا - Tachra

کاربرد و انواع ورق های کناف سقف چیست؟

دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


معرفی و کارایی سقف های کشسان کاذب لابل
۲۵ بهمن ۱۴۰۲

Introducing Labell stretch ceilings سقف های کشسان از مدرن ترین انواع سقف کاذب ...

کاربرد نور های خطی در سقف کناف
۳ بهمن ۱۴۰۲

The application of linear lights in the false ceiling of knauf در حال ...

معرفی آکواپلاس، محصول جدید شرکت کی پلاس
۸ آبان ۱۴۰۲

Introducing Aquaplus, a new product of Kplus company پانل مسلح سیمانی از محبوب ...

معرفی و کاربرد تایل آکوستیک الیاف معدنی
۲۴ مهر ۱۴۰۲

Introduction and application of mineral fiber acoustic tile در این سال های اخیر ...

مزایا و ویژگی های محصولات پودری کی پلاس
۱۸ مهر ۱۴۰۲

Advantages and features of K Plus powder products محصولات پودری کی پلاس در ...

معرفی پانل های روکش دار گچی کناف ایران
۲۶ شهریور ۱۴۰۲

Introduction of knauf plaster coated panels در بحث ساخت و ساز، بهره وری ...

برچسب ها


کاربرد و انواع ورق های کناف سقف چیست؟

کاربرد و انواع ورق های کناف سقف چیست؟

What are the uses and types of roofing sheets?

صفحات روکش دار گچی یا تایل گچی کناف می باشد که در طراحی و پوشش سقف و دیوارهای ساختمان به کار می رود، که توسط آویزهای قابل تنظیم به سقف اصلی متصل می شود و درز بین آنها با بتونه درزگیری پر می شود.

ورق کناف دارای ابعاد گوناگونی از قبیل ۱۲۰۲۴۰ و ۱۲۰۲۵۰ و ۱۲۰۳۰۰ می باشد که بیشتر در ابعاد 120240 سانتی متر عرضه می گردند که ضخامت آنها 6، 5.6، 5.9، 5.12، 15 و 18 میلی متر می باشد. به دلیل فشردگی مخلوط گچ و هوا در زمان تولید ورق های کناف دارای سبکی و استحکام می باشند.

ورق های کناف را با توجه به ضخامت آنها در بخش های مختلف ساختمان به کار می برند، به عنوان مثال از ورق هایی با ضخامت 15 و 18 در ساختمان هایی که نیاز به استحکام بالایی دارند، استفاده می کنند.

ورق کناف از محبوب ترین مصالح برای اجرای سقف کاذب کناف و دیوار کناف پوششی و جداکننده است که بسیار مقرون به صرفه می باشد و سرعت نصب بالایی هم دارد.

کاربرد ورق کناف

با پیشرفت هایی که جهان در دوران صنعتی در زمینه تکنولوژی ساخت و مواد و متریال کاربردی در صنعت ساختمان سازی داشته است موجب ورود و تولید مصالح نوین در ساختمان بوده است که تاثیرات مثبت و شگفت انگیزی در طراحی های خلاقانه ساختمان داشته است.

از ورق کناف یا همان صفحات روکش دار گچی (پنل گچی کی پلاس) در ساختار های سقف کاذب، دیوار جداکننده، دیوار پوششی و پوشش‌های محافظ در برابر حریق در سراسر جهان استفاده می شود.

این محصولات برای تزئینات سقف کاربرد بیشتری دارند ، برای تغییر چشم نواز و مدرن دکوراسیون داخلی ساختمان، سقف و دیوارهای آن که از مهمترین عناصر فضای داخلی هستند را با کناف بهترین متریال روز دنیا شرکت فیدار سازه تچرا طراحی و اجرا می کند.

استفاده از ورق کناف و کناف کاری از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد زیرا با توجه به اینکه امروزه اهمیت به زیبایی طراحی داخلی افزایش پیدا کرده و افراد با روش ها و تکنیک های گوناگون به دنبال اجرای طرح های جذاب و مدرن در منازل و محل کار خود هستند.

سقف های کناف ساختمانی به دو روش قابلیت استفاده دارند و به عنوان ثابت و متحرک با جنس های گچی و سیمانی اجرا می شوند، اما دیوارهای کناف ساختمانی فقط به صورت ثابت بوده و قابلیت پوشش فضاها و جداسازی فضاها را دارا می باشد.

مزایای ورق کناف سقف

ورق کناف قیمت مقرون به صرفه ای دارد. امروزه در ساختمان سازی و طراحی داخلی از سازه های خشک به وفور استفاده می شود. ورق کناف یکی از اصلی ترین سازه های خشک در این صنعت ها به حساب می آید. جالب است بدانید که ورق کناف ایران، یکی از مرغوب ترین کناف های جهان است.

این محصول در صنعت طراحی دکور ساختمان های مدرن و کلاسیک به وفور استفاده می شود. تمامی خدمات اجرای کناف دارای امتیاز ها و مزایای مشترکی هستند که به شرح زیر می باشد:

  • سهولت در حمل کناف و نیاز به نیروی کار کمتر
  • اجرای سقف کناف بسیار سریع تر و راحت تر از گچ می باشد، انعطاف پذیری بالاتری هم دارد
  • سبکی و کاهش بار مرده ساختمان توسط کناف
  • سهولت در دسترسی به تاسیسات مکانیکی و الکتریکی
  • به هر اندازه دلخواهی قابل برش می باشد
  • تخریب آسان کناف
  • مقرون به صرفه بودن این محصولات و صرفه جویی در مصالح گچ وخاک
  • عایق صوتی و حرارتی
  • به دلیل وجود مولکول های کریستالی در گچ ، در برابر آتش تا مدت زمانی مقاوم هستند
  • صافی سطوح کناف و یکنواختی آن
  • اجرای فرم های دکوراتیو و قابلیت تغییر دکور در آینده
  • تعمیر و نگهداری آسان کناف
  • در سقف و دیوار ها می توان نور پردازی های مخفی ایجاد کرد و هر آنچه که می خواهید در سقف و دیوار متصل کنید

معایب ورق کناف سقف

در صورتیکه سقف های کاذب به درستی انجام نشوند، معایبی در آن به وجود خواهند آمد. در واقع این معایب به اجرای ناقص و نادرست برمی گردد. برخی از معایب آن به شرح زیر می باشد:

  • عدم پایداری در برابر رطوبت در مکان های مرطوب مثل حمام ، زیرزمین ، و یا سایر اتاق های با رطوبت بالا
  • عدم پایداری در برابر ضربه و به راحتی آسیب پذیرند
  • نسبت به گچ پایدارتر می باشد اما دوام آن زیاد نیست
  • پراکنده کردن گرد و خاک به محیط در هنگام برش
  • دیوارهای کناف به منظور نصب به قاب ( چوبی ، فلزی ) احتیاج دارند
  • تاثیر کیفیت جنس کناف
  • احتیاج به نیروی کار آموزش دیده

در آخر اگر قصد دارید در کمترین زمان ممکن با هزینه ای مقرون به صرفه دکوراسیون داخلی ساختمان خود را تغییر دهید؛ از ورق کناف استفاده نمایید. یعنی به سراغ کناف کاری بروید.

هزینه نسبتا مقرون به صرفه کناف، حمل و نقل، تاثیر شگفت انگیز اجرای کناف بر روی محیط داخلی و صرفه جویی در به کارگیری نیروی انسانی، موجب شده که ورق کناف به عنوان پر کاربردترین مصالح ساختمانی مورد استفاده قرار گیرد.

انواع ورق کناف سقف

صفحات روکش دار گچی یا همان ورق کناف صفحاتی هستند که هسته گچی با ترکیبات مخصوص داشته و سطح و لبه های طولی آنها با نوعی از کاغذ محکم مخصوص، پوشانده شده و به طور کلی در چهار نوع تولید و به بازار عرضه می شوند:

ورق کناف گچی معمولی(RG)

برای اجرای کناف دکوراتیو سقف، بیشتر از این ورق کناف استفاده می شود. به طور کلی این ورق در ساخت و ساز خشک (کناف) (مثل پارتیشن ها یا دیوارهای جداکننده کناف، دیوارهای پوششی و سقف های کاذب کناف) در محیط های خشک و بدون خطر آتش سوزی مورد استفاده قرار می گیرند. این صفحات دارای روکش با رنگ کرم می باشد و بیشتر مصارف عمومی دارد.

ورق کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)

ورق هایی که گچ تشکیل دهنده آن ها با مواد مقاوم در برابر رطوبت ترکیب شده و برای محیط های مرطوب مناسب می باشند. بیشتر در فضاهایی به کار برده می شود، که مدام در معرض رطوبت و آب هستند مثل آشپزخانه و سرویس بهداشتی و سایر محیط های نمناک.

رنگ این ورق سبز رنگ می باشد. این ورق ها ضد آب نیستند و فقط در برابر رطوبت مقاوم می باشند.

ورق کناف مقاوم در برابر حریق (FR)

صفحاتی هستند که در گچ تشکیل دهنده آن الیاف شیشه موجود است و در برابر حریق مقاومت از خود نشان می دهند. بیشتر در محل هایی که نیاز به محافظت در برابر حریق وجود دارد کاربرد دارد.

به طور مثال از این نوع ورق کناف، در ستون های هتل ها، آشپزخانه های صنعتی و … مورد استفاده قرار می گیرد. این ورق ها دارای روکش صورتی می باشند.

ورق کناف مقاوم در برابر حریق و رطوبت (FM)

این ورق ها علاوه بر محافظت در برابر رطوبت، در برابر آتش سوزی هم مقاوم هستند. به طور مثال از این صفحات در فضاهای مرطوب مانند دیوار شفت تاسیسات یا موتورخانه ها استفاده می شود.

در گچ تشکیل دهنده این ورق ها الیاف شیشه و همچنین مواد مقاوم در برابر رطوبت قرار دارد. این ورق دارای روکش سبز می باشد .

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.