ما را در اینستاگرام دنبال کنید :

تچرا - Tachra

کاربرد نور مخفی در طراحی سقف پذیرایی چیست؟

دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


معرفی و کارایی سقف های کشسان کاذب لابل
۲۵ بهمن ۱۴۰۲

Introducing Labell stretch ceilings سقف های کشسان از مدرن ترین انواع سقف کاذب ...

کاربرد نور های خطی در سقف کناف
۳ بهمن ۱۴۰۲

The application of linear lights in the false ceiling of knauf در حال ...

معرفی آکواپلاس، محصول جدید شرکت کی پلاس
۸ آبان ۱۴۰۲

Introducing Aquaplus, a new product of Kplus company پانل مسلح سیمانی از محبوب ...

معرفی و کاربرد تایل آکوستیک الیاف معدنی
۲۴ مهر ۱۴۰۲

Introduction and application of mineral fiber acoustic tile در این سال های اخیر ...

مزایا و ویژگی های محصولات پودری کی پلاس
۱۸ مهر ۱۴۰۲

Advantages and features of K Plus powder products محصولات پودری کی پلاس در ...

معرفی پانل های روکش دار گچی کناف ایران
۲۶ شهریور ۱۴۰۲

Introduction of knauf plaster coated panels در بحث ساخت و ساز، بهره وری ...

برچسب ها


کاربرد نور مخفی در طراحی سقف پذیرایی چیست؟

کاربرد نور مخفی در طراحی سقف پذیرایی چیست؟

What is the use of hidden light in the design of the reception ceiling?

نور مخفی؛ نورهایی هستند که به صورت مخفی در داخل سقف های کاذب کار شده و در رنگ های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند ، یکی از انواع متدهای نورپردازی می باشد که امروزه بسیار مورد توجه و استفاده عموم قرار گرفته.

همه ما برای بهتر مشاهده کردن محیط و پیرامون خود به نور نیاز داریم . نور علاوه بر اینکه باعث بهتر دیده شدن بخصوص در شب می شود، زیبایی خاصی به محیط می دهد.

این ویژگی باعث شده که از نور در صنعت ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی به وفور استفاده شود و بخش مهمی از طراحی داخلی را به خود اختصاص دهد.

نور مخفی سقف در محیط های مختلف از جمله: نور مخفی سقف منزل ، نور مخفی سقف فضاهای اداری و تجاری، نورمخفی سقف پارکینگ استفاده می شود.

از پرکاربردترین مکان ها برای اجرای نورپردازی سقف منازل می باشد که با گسترش سقف های کاذب مخصوصا سقف کناف(کی پلاس)، دست طراحان برای ایجاد طرح های خاص نورپردازی بازتر شده است، به دلیل اینکه نور مخفی سقف معمولا در این نوع سقف ها اجرا می شوند.

البته باید توجه داشته باشید که نور مخفی سقف نور پذیرایی منزل را تامین نمیکند و بهتر است که با لوستر یا آویز ترکیب شود.

انتخاب بهترین رنگ نور مخفی سقف پذیرایی

در حال حاضر سقف ها به عنوان یک عنصر تزیینی خاصی هستند که میتوانند انرژی خاص و مثبتی به هر فضایی بدهد. نورپردازی سقف به صورت ریسه های مخفی جلوه های زیبایی و یک خلاقیت برای طراحی پذیرایی مدرن فراهم می نماید.

نورپردازی صحیح و اصولی و در بسیاری از موارد اجرای نور مخفی باعث می‌شود تا فضا جذابیت و معنای خاصی پیدا کند.

شاید برای هر کسی این سوال پیش بیاید که در طراحی و اجرای نورپردازی سقف پذیرایی بهترین رنگ نور مخفی سقف کدام است ؟

انتخاب بهترین رنگ برای نور مخفی سقف در اصل به سلیقه و علایق شخصی افراد و همچنین به سبک دکوراسیون داخلی منزل و متراژ فضا بستگی دارد. استفاده از رنگ‌های مختلف باید متناسب با فضا باشد، با توجه به عملکرد فضا می‌توانید از لامپ‌هایی با رنگ‌های مختلف همچون آبی ، قرمز یا زرد گرم استفاده کنید.

اگر فضای دکوراسیون داخلی را با رنگ روشن انتخاب کرده‌اید، باید از نورهای گرم استفاده کنید و نور سفید را به حداقل برسانید. همچنین اگر فضای دکوراسیون را با رنگ تیره هماهنگ کرده‌اید، بهتر است در نورپردازی مخفی تعادل را رعایت کرده و کمی از نورهای روشن، همچون سفید استفاده کنید.

در انتخاب رنگ ها، اگر فقط از رنگ زرد استفاده کنید ممکن است دیوار ها تیره به نظر برسند و در صورتیکه فقط از رنگ سفید استفاده کنید، فضا یکنواخت و کسل کننده می شود.

بنابراین ترکیب رنگ های زرو سفید برای نورپردازی مخفی چشم ها را خسته نمیکند و کسل کننده نیست. همچنین میتوان از رنگ های دیگر مثل آبی، سبز، قرمز و بنفش نیز برای بخش های مختلف منزل و با توجه به دکوراسیون آن استفاده نماییم.

انواع چراغ برای استفاده در نور مخفی

امروزه تکنولوژی روشنایی به قدری پیشرفت کرده است که اگر به بازار لوازم روشنایی مراجعه کنید در بین انواع و اقسام چراغ‌ها در مدل‌ها و کاربردهای متنوع سردرگم خواهید شد.

همچنین با گذشت زمان و پیشرفت دنیای الکترونیک لامپ‌های نور مخفی نیز گسترش پیدا کرده‌اند، امروزه می‌توانید این لامپ‌های کوچک و ساده را در طیف مختلفی از شکل و رنگ، متناسب با فضای مورد نظر خریداری و نصب کنید.

برخی از مدلهایی که میتوانید برای ایجاد نور مخفی کامل یا به عنوان مکمل در کنار نور مخفی استفاده نمایید شامل: ریسه شلنگی LED، پنل LED و لامپ سقفی هالوژن LED هستند.

در بین انواع چراغ‌های LED، پنل‌های LED توکار و روکار در دکوراسیون داخلی خانه‌های مدرن بسیار چشمگیر هستند و موردتوجه لوکس‌ پسندان قرار گرفته‌اند. پنل‌های سقفی به نسبت لامپ‌های مهتابی برق کمتری مصرف می‌کنندو نور بیتری دارند و بسیار شکیل‌تر و زیباتر به نظر می‌آیند.

پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین نوع پنل‌های LED، پنل‌های روکار هستند زیرا در طراحی داخلی منازل و شرکت‌ها و اماکن تفریحی و تجاری بیشتر چشم نواز هستند و رنگ و لعاب بیشتری به فضا می‌دهند.

ریسه LED نواری یا شلنگی، نوار خودچسبنده ای دارد که چراغ های LED در فواصل منظم روی یک بستر آلومینیومی مونتاژ شده اند. این ریسه ها کم حجم هستند ولی نور زیادی دارند و میتوان از قسمت هایی که روی نوار مشخص شده آن را برش داد.

انواع نورپردازی در سقف پذیرایی

سقف پذیرایی از بخش های مهم در هر خانه ای می باشد که باید ظاهری زیبا و نورپردازی جذابی داشته باشد . سقف کاذب پایین تر از سقف خانه نصب می شود و می توان انواع نورپردازی را روی آن انجام داد.

سقف پذیرایی را می توان با نور مخفی و منابع دیگر نور نورپردازی کرده و جلوه جذابی به آن بخشید . نورپردازی روی سقف کاذب می تواند جلوه مدرن و شیکی به فضاهای داخلی داده و زیبایی این فضاها را دو چندان نماید .

شرکت فیدار سازه گستر تچرا نورپردازی سقف پذیرایی را با توجه به فضا و سلایق افراد در انواع زیر انجام می دهد:

نورپردازی سقف با چراغ های شبکه ای

چراغ های شبکه ای، چراغ هایی هستند که معمولا در کنار هم و به صورت مجموعه و نه تکی اجرا می شوند.

اصولا این چراغ ها شامل یک فرم هندسی خاصی هستند، اگر این چراغ ها مجزا باشند می توان به صورت تکی به کار برد. این چراغ ها مشابه لوستر عمل میکنند و می توانند فضای بزرگی را روشن نمایند.

نورپردازی سقف با نور مخفی کناف

کناف ها نوعی سقف کاذب می باشند که بخشی از زیبایی آنها به نورپردازی آن مرتبط می باشد . با اجرای نور مخفی سقف کاذب به شکل زیباتری نمایش داده می شود و جلوه خاصی به خود می گیرد.

نورپردازی سقف به صورت غیرمستقیم

در این روش نور به سقف برخورد کرده و از آن منعکس می شود ، بنابراین نور ملایم تری خواهد داشت و معمولا ظاهر زیبایی به سقف می بخشند .

نورپردازی سقف با کمک هالوژن ها

هالوژن ها معمولا به صورت توکار داخل سقف کاذب کار گذاشته می شوند و معمولا برای روشن کردن حاشیه سالن پذیرایی استفاده می شود.

نورپردازی سقف به صورت حاشیه ای

در این روش زمانی که از سقف کاذب استفاده می شود میتوان حاشیه سقف را خالی گذاشت و سقف کاذب کار نکرد و از آن برای نورپردازی استفاده کرد. این روش برای محل هایی که مرکز آن باید روشن باشد مناسب نیست.

نورپردازی سقف به شکل خطی

نورپردازی خطی نوعی از نورپردازی است که در آن سقف را شکاف میدهند و نور از آنها تابانده می شود. این روش معمولا به بوسیله لامپ های مخصوص که خطی هستند انجام میپذیرد.

این روش بیشتر جنبه دکوراتیو دارد نه عملکردی . این روش از نورپردازی بیشتر برای روشن کردن راهرو ها و مجزا کردن دو فضا از هم مورد استفاده قرار می گیرد .

نورپردازی سقف با لامپ های آویز

لامپ های آویز، لامپ هایی هستند که دارای شکل ساده و بدون تزیین می باشند. معمولا به صورت مجموعه ای برای جایگزین شدن جای لوستر مورد استفاده قرار میگیرند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.