ما را در اینستاگرام دنبال کنید :

تچرا - Tachra

کناف چیست؟ چه کاربردی در ساختمان دارد؟

دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


معرفی و کارایی سقف های کشسان کاذب لابل
۲۵ بهمن ۱۴۰۲

Introducing Labell stretch ceilings سقف های کشسان از مدرن ترین انواع سقف کاذب ...

کاربرد نور های خطی در سقف کناف
۳ بهمن ۱۴۰۲

The application of linear lights in the false ceiling of knauf در حال ...

معرفی آکواپلاس، محصول جدید شرکت کی پلاس
۸ آبان ۱۴۰۲

Introducing Aquaplus, a new product of Kplus company پانل مسلح سیمانی از محبوب ...

معرفی و کاربرد تایل آکوستیک الیاف معدنی
۲۴ مهر ۱۴۰۲

Introduction and application of mineral fiber acoustic tile در این سال های اخیر ...

مزایا و ویژگی های محصولات پودری کی پلاس
۱۸ مهر ۱۴۰۲

Advantages and features of K Plus powder products محصولات پودری کی پلاس در ...

معرفی پانل های روکش دار گچی کناف ایران
۲۶ شهریور ۱۴۰۲

Introduction of knauf plaster coated panels در بحث ساخت و ساز، بهره وری ...

برچسب ها


کناف چیست؟ چه کاربردی در ساختمان دارد؟

کناف چیست؟ چه کاربردی در ساختمان دارد؟

What is knauf? What is its application in the building?

امروزه طراحی دکوراسیون داخلی از جمله موارد مهم در زندگی انسان ها به شمار می رود و برای افراد اهمیت دارد که دکوراسیون شیک و جذابی را برای محیط خانه و کار انتخاب کنند.

از جمله موارد موثر در ایجاد محیطی لوکس، طراحی کناف سقف به عنوان یکی از اجزای داخلی ساختمان می باشد. بدین منظور در گذشته از گچ بری برای جلوه دهی به سقف خانه استفاده می کردند اما به دلیل مشکلات این روش امروزه از روش جدیدی برای زیبایی سقف ها استفاده میکنند که کناف کاری نام دارد.

البته لازم به ذکر است که که این روش تنها برای طراحی سقف ها نبوده و در سایر قسمت های محیط داخلی ساختمان از جمله دیوار ها(دیوار پشت تلویزیون) مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کناف چیست؟

مبدا کناف همچون سایر محصولات ساختمانی، کشور های اروپایی است. این محصول در ابتدا توسط شرکتی آلمانی به نام کناف ساخته شده و به بازار معرفی گردید. کناف در واقع ترکیبی از چوب و گچ بوده و داری انواع مختلفی می باشد که عبارت است از:

  • کناف ضدآب
  • کناف حرارتی
  • کناف عایق صدا

کاربرد های کناف

متریال کناف در سایز ها و اشکال متنوعی تولید می‌شود. طرح های قوس دار و منحنی از جمله طرح های جذاب است که برای دکوراسیون داخلی منازل از آن استفاده می شود.

از جمله کاربرد های کناف کاری، بهره گیری از کناف به عنوان پوشش برای تاسیسات مختلف و همچنین سیستم برق کشی می باشد. همچنین با استفاده از این محصول می‌توان مکان مناسبی جهت نورپردازی و به کار گیری باکس های نور مخفی و لامپ های هالوژن ایجاد کرد.

برای تقسیم بندی فضای داخلی به چند بخش مجزا ،دیوار های جدا کننده کنافی و برای بازسازی سریع ساختمان های قدیمی، دیوار های پوششی کنافی پیشنهاد مناسبی می باشد.

همچین اگر در حین بازسازی و یا سایر موارد با دیوار های نازکی مواجه شوید، دیوار های کنافی مشکل را رفع می کنند. همچین اگر در طراحی به عایق های حرارتی یا صوتی احتیاج شود، باز هم کناف یکی از گزینه های روی میز است.

مزایای کناف کاری

  • کناف در برابر سایر مصالح ساختمانی از وزن کمتری برخوردار می‌باشد و استفاده از آن وزن‌ سازه را کاهش می‌دهد که سبب مقاوت بیشتر در برابر زلزله می شود. بنابرین یکی از مزایای کناف کاری، مقاومت در برابر زلزله می باشد.
  • این روش بر خلاف گچ بری که روشی زمان بر است، زمان کمتری را به خود اختصاص می دهد. برای مثال اگر گچ بری یک هفته زمان نیاز داشته باشد، این روش نصف این زمان و حتی کمتر را احتیاج دارد. بنابراین مزیت دیگر این روش صرفه جویی در زمان است.
  • اتصالات صفحات کنافی بسیار آسان بوده و این صفحات انعطاف پذیری بالایی دارند. امکان نصب این صفحات زیر سازه های فلزی و پروفیلی وجود دارد.
  • به دلیل انتقال و جابه جایی آسان کناف ، اجرای این روش به سادگی امکان پذیر است.
  • از دیگر ویژگی های کناف غیر قابل نفوذ بودن در برابر آب بوده به طوری که پس از برخورد آب با آن ، به ساختار نفوذ نکرده و سبب نابودی آن نمی شود.
  • دیوار های ساخته شده از کناف در مرور زمان به هیچ عنوان ترک خوردگی نخواهند داشت چرا که در حین اجرا از نوار های درزگیر استفاده می شود ولی این مشکل در سایر دیوار ها وجود دارد.
  • همانطور که پیش از این اشاره نمودیم کناف عایق خوبی برای صوت به شمار می رود و می‌تواند گزینه خوبی برای محیط کار باشد. بنابراین کناف میتواند به عنوان مانعی برای جلوگیری از آلودگی های صوتی به کار گرفته شود.
  • علاوه بر عایق صوت ، عایق حرارتی نیز می باشد و از اتلاف انرژی و گرمای داخلی ساختمان جلوگیری می کند.
  • شاید عجیب به نظر برسد اما این روش به حفظ محیط زیست نیز کمک کرده و علت آن است که موجب کاهش زباله های ساختمانی می شود.
  • در کناف کاری برای تغییر نور پردازی به آسانی امکان جابه جایی سیم ها و تاسیسات برقی وجود دارد ولی در گچ کاری برای این منظور باید آن قسمت تخریب شود.
  • بر خلاف سایر روش های سنتی در هنگام اجرا احتیاجی به وقفه و صبر کردن نیست.

معایب کناف کاری

  • در قسمت های بالا به غیر قابل نفوذ بودن کناف اشاره نمودیم . اما نکته قابل توجه این است که کناف داری پوشش فایبرگلاس از این ویژگی برخوردار می‌باشد و مقاومت در برابر آب شامل همه ی انواع کناف نمی شود ‌. به طور کلی کناف به دلیل ساختار گچی خود در برابر آب مقاوم نبوده و به کار گیری کناف در محیط های مرطوبی مانند حمام و زیر زمین سبب ایجاد تغییرات و مشکلاتی در کناف می شود و شرایط را برای رشد قارچ ها فراهم می‌کند.
  • کناف ضد ضربه نبوده و در صورت مشاهده هرگونه شکاف یا از بین رفتن چسب کناف باید در اسرع وقت آن را تعمیر کنید . نکته مثبت این است که در صورت ضربه دیدن و ایجاد آسیب ، امکان تعمیر وجود دارد‌.
  • نصب کناف به تجربه و تخصص احتیاج دارد و هرکسی نمی‌تواند این روش را به کامل ترین و بهترین حالت و بدون نقص اجرا کند . اگر سقف کاذب توسط افرادغیر متخصص اجرا شود مواردی همچون ایجاد درز ، شکاف ، ترک خوردگی و….امکان دارد به وجود بیاید.
  • به دلیل مقاومت کمتر سقف کاذب نسبت به سیستم رابیتس ، در صورت آویزان کردن وسیله ای سنگین از آن ، احتمال آسیب دیدن وجود دارد .
  • از آنجایی که کناف سقف را حدود ۱۰ الی ۲۰ سانتی متر پایین می آورد ، اجرای آن در ساختمان هایی که سقف کوتاهی دارند تقریبا غیر ممکن است و سبب کوتاه تر شدن سقف می شود .
  • اجرای کناف گرد و غبار زیادی را در محیط پخش می‌کند و ریختن این گرد و غبار روی وسایل منزل مشکلات زیادی را برای نظافت و تمیز کاری به همراه خواهد داشت.
  • در آخر باید ذکر کنیم که برای کاهش این مشکلات که گفته شد باید از متریال با کیفیت و درجه یک استفاده کنید.

هزینه اجرای کناف

هزینه نهایی اجرای کناف بر حسب هزینه مواد مورداستفاده، مقدار مواد، تعداد کارگران و … پس از بازدید مشخص می گردد.

به طور کلی هزینه مصالح و اجرای سقف کاذب کناف نسبت به ابزار زنی و رابیتس کمتر می باشد چرا که در رابیتس باید علاوه بر خرید گچ باید عملیات جوشکاری میلگرد و پروفیل هم را انجام داد که هزینه برق آن بسیار بالاست اما در تمامی مراحل اجرای کناف شما فقط به یک متخصص برای انجام کار ها دارید و نیازی به هیچ گونه مصالح اضافی نیست.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در ارتباط با کناف سقف ارزان با شرکت فیدار سازه گستر تچرا در ارتباط باشید.

کناف در قسمت های مختلف خانه

ماده اصلی کناف کی پلاس گچ است ولی در ساختار خود علاوه بر گچ، چوب نیز دارد و این سبب می شود که در مقایسه با گچ از نظر ابعاد بزرگ تر و از نظر وزن کمتر باشد. همین ویژگی های منحصر به فرد کناف موجب استفاده آن در کاربرد های مختلف می شود.

در ادامه کاربرد کناف را در قسمت های مختلف منزل نام می بریم .

  • کناف کاری سقف سرویس بهداشتی
  • کناف کاری سقف پذیرایی
  • کناف کاری پشت تلویزیون(تی وی)
  • کناف کاری سقف آشپزخانه

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.