ما را در اینستاگرام دنبال کنید :

تچرا - Tachra

نقش دیوار جداکننده کناف در ساختمان چیست؟

دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


معرفی و کارایی سقف های کشسان کاذب لابل
۲۵ بهمن ۱۴۰۲

Introducing Labell stretch ceilings سقف های کشسان از مدرن ترین انواع سقف کاذب ...

کاربرد نور های خطی در سقف کناف
۳ بهمن ۱۴۰۲

The application of linear lights in the false ceiling of knauf در حال ...

معرفی آکواپلاس، محصول جدید شرکت کی پلاس
۸ آبان ۱۴۰۲

Introducing Aquaplus, a new product of Kplus company پانل مسلح سیمانی از محبوب ...

معرفی و کاربرد تایل آکوستیک الیاف معدنی
۲۴ مهر ۱۴۰۲

Introduction and application of mineral fiber acoustic tile در این سال های اخیر ...

مزایا و ویژگی های محصولات پودری کی پلاس
۱۸ مهر ۱۴۰۲

Advantages and features of K Plus powder products محصولات پودری کی پلاس در ...

معرفی پانل های روکش دار گچی کناف ایران
۲۶ شهریور ۱۴۰۲

Introduction of knauf plaster coated panels در بحث ساخت و ساز، بهره وری ...

برچسب ها


نقش دیوار جداکننده کناف در ساختمان چیست؟

نقش دیوار جداکننده کناف در ساختمان چیست؟

What is the role of the knauf separating wall in the building?

کناف در نقش دیوار جداکننده چیست و اجرای آن به چه صورت می باشد؟ اگر میخواهید در این زمینه اطلاعات جامع ای را به دست بیاورید امروز با شرکت فیدار سازه گستر تچرا همراه شوید تا همه چیز را درباره کناف که امروزه در سازه‌های ساختمانی و دکوراتیو داخلی پرطرفدار و فوق العاده پر کاربرد می باشد برای شما دوستان عزیز به اشتراک بگذاریم.

در دنیای امروز از کناف برای جداسازی دیوارها در اماکن و محیط‌های مختلف زیادی استفاده شده و به همین دلیل است که اکثر مردم نیز دیوار جداکننده کناف را می شناسند.

نام دیگر این دیوارجداکننده کناف، درای وال می باشد . از این مدل دیوارها برای تفکیک فضاهای داخلی و دکوراسیون داخلی منازل و اداره ها و حتی دیوارهایی که باربر نیستند استفاده میشود.

جالب است بدانید که دو نوع از این دیوارها هستندکه می توان آن‌ها را داخل چارچوب‌های در نصب و در مرحله بعدی با پیچ‌های مخصوص و ورقه هایی از جنس چوب یا پیچ برروی در محکم کنید.

این کار را باید با نهایت توجه دقت بسیار بالاانجام داد. با اجرای این مراحل دیگر هیچ نشانی از درزها نمی ماند. در انتها شما میتوانید روی آن‌ها را با کاشی، سرامیک و حتی عایق‌های صوتی و گرمایشی کاور کنید.

تفاوت دیوارجداکننده کناف با سایر متریال ها

کناف به عنوان دیوار جداکننده بسیار کم ضخامت تر از دیوارهای آجری و بتنی می باشد وبه همین دلیل می شود به آسانی انواع طرح ها را با آن اجرا کرد. اگر بخواهیم کمی فنی تر به این موضوع بپردازیم باید بگویم که شما می‌توانید انواع لوله کشی‌ها و تأسیسات برقی را با ساخت یک دریچه کوچک بر روی کناف از آن عبور دهید که این خود یکی از فواید دیوار جداکننده کناف به حساب میاید.

مزایا و معایب کناف رابه عنوان دیوار جداکننده می شناسید؟نیازی به نگرانی نیست با ما باشید تا در ادامه ی مقاله بهمزایا و معایب کناف بپردازیم.

معرفی دیوار جداکننده کناف

تمام اجسام وسازه های محیط اطراف زندگی ما دارای مزایا و معایب مختص به خود است، با هم مزایای دیوار جداکننده کناف را مرور میکنیم تا دید بهتری برای انتخاب متریال مورد نیاز خود داشته باشیم.

نصب، اجرا و بهره برداری سریع

کارفرمایان محترم شما با انتخاب و خرید دیوار جداکننده کناف و کمک گرفتن از دفترچه راهنمای آن می‌توانید به آسانی شروع به نصب و اجرای دیواره جداکننده کناف کنید لازم است بدانید که دیوارهای دیگر به طور مثال:

دیوارهای بتنی به دلیل حجم سنگین مصالح به کار رفته در آن نصب بسیار دشواری دارد، ولی در مقابل نصب و اجرای دیوارجداکننده کناف در کم ترین زمان و بدون هیچگونه مشکلی که شاید درهنگام نصب و اجرای مابقی متریال ها وجود داشته باشد را نخواهد داشت.

قیمت متناسب دیوارجداکننده کناف

در مورد هزینه‌های خرید دیوار جداکننده کناف می توان گفت که تقریبا دارای هزینه بسیار پایین و اقتصادی میباشد. هزینه های اجرا و زیر سازی مصالح دیوار جداکننده کناف بسیار اقتصادی و به صرفه است و قیمت کناف کاری پروژه شما بسیار کم تر از رابیتس و سایر متریال های قابل استفاده در دکوراتیو است.

مقاومت بالا دیوار جداکننده کناف در برابر فشار و زلزله

دیوار جداکننده کناف مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار دارد که در طول آزمایش‌های صورت گرفته میتوان این نتیجه را گرفت که دیوار جداکننده کناف ضریب تحمل بالایی دارد و به همین دلیل است که کناف‌ها عالی ترین عکس العمل را در مقابل زلزله دارند. با تمام این تفاسیر متوجه میشویم که کناف به عنوان دیوار جداکننده عالی ترین گزینه منتخب در نقاطی است که زلزله خیز میباشد.

سبک بودن دیوار جداکننده کناف

یکی از بارز ترین و اصلی ترین مزیت های دیوار جداکننده کناف سبک بودن آن است. حتما جالب و قابل توجه است که بدانید که وزن کناف‌ها تقریبا 70 تا 85 درصد سبک‌تر از دیوارهای آجری و بتنی است.

همینطور کناف به راحتی نیروهایی که به صورت عمود بر آن وارد می‌شود را تحمل میکند که این به خودی خود یک امر بسیار مهم در مصالح ساختمان است.

تعویض و تعمیر آسان دیوار جداکننده

یکی دیگر از مزیت های کناف به عنوان دیوار جداکننده قابلیت تعمیر و تعویض می باشد.این مزیت بسیار پر رنگ از کناف به شما اجازه میدهد زمانی که قسمتی از دیوار دچار تخریب میشود یا از طرح آن که خسته میشود،به راحتی آن را تعویض یا تعمیر کنید.

دیوار جداکننده، مناسب ترین فضا برای تاسیسات

فضاهای خالی در پشت پنل های کناف وجود دارد که باعث میشود شما عزیزان بتوانید از این فضاها چه در دیوار و چه در سقف برای عبور دادن تاسیسات ساختمان خود استفاده کنید.

این مزیت یکی از ویژه ترین مزیت های دیوارجداکننده کناف می باشد،زیرا شما به راحتی می توانید در زمان تعمیر کردن دیوارها را جابه جا کنید و دردر کندن و تخریبی که در متریال های دیگری مثل دیوار بتنی و آجری هست را نخواهید داشت.

طراحی و اجرای طرح های هندسی قوس دار و دایره وار با دیوار جداکننده کناف

با دیوار جداکننده کناف می شود طرح هایی از معماری‌های مختلف ساختمان (دایره‌ای و قوسی) را اجرا کرد و دلیل این امر هم این است که بسیار انعطاف‌پذیر هستند و می‌توانند به راحتی شکل دلخواه را به خود بگیرند.

در مورد انتهایی شایان ذکر است که شما عزیزان می‌توانید در ابتدا کار کف سازی را به اتمام برسانید و پس از اتمام شروع به نصب دیوارهای کاذب کناف کنید.

درزهای میان این صفحات به وسیله ی نوار و بتونه ی مخصوص درزگیری شده، به نحوی که در انتهای کار، سطحی یکپارچه و بدون درز که قابلیت رنگ آمیزی و کاشی کاری یا هر نوع پوشش نهایی دیگری خواهد داشت، حاصل می گردد.

فضای خالی داخل دیوار جدا کننده، امکان استفاده از انواع عایق حرارتی و صوتی را فراهم نموده و همچنین عبور و دسترسی به تأسیسات الکتریکی و مکانیکی را به راحتی میسر می سازد. این یک قابلیت بسیار مهم دیوار جدا کننده محسوب می شود.

مزایای اجرایی دیوار جدا کننده کناف

اجرای سریع:

دیوارجداکننده کناف یا درای وال بسیار سریع قابل نصب است به طوری که در اکثر کشورهای جهان، مصرف کنندگان وسایل ساخت و ساز دیوار جدا کننده را از فروشگاه های تجهیزات ساختمانی تهیه کرده و با توجه به دستور العمل های دفترچه راهنما و با ابزار ساده شروع به نصب می کنند.

دقت بالای اجرا:

کلا ساختارهای خشک، جزءساخت و سازهای صنعتی بناها به شمارمی آیند. و یکی از اصلی ترین قسمت های این ساختار ها، دیوار جدا کننده کناف یادرای وال ها هستند که به خاطر روش استاندارد و آسان اجرایی، اشتباهات اجرایی و هزینه های ناشی از آن به شدت کم میشود و عملیات اجرایی با کمترین نخاله مصالح و صرفه جویی در مصالح، نیروی انسانی و زمان همراه میشود.همچنین کناف ایران بهترین تولید کننده مصالح این دیوارها می باشد.

اجرای راحت:

اجرای ساختارهای دیوار جدا کننده و درای وال تا حدی آسان است که در بسیاری از کشورهای دنیا، مصرف کنندگان اجزای ساختار دیوار جداکننده را از فروشگاه های مصالح تجهیزات ساختمانی خریداری نموده و با مطالعه دستور العمل های مربوطه و با استفاده ازابزار ساده نسبت به اجرای آن اقدام می کنند.

کمترین بار مرده در بین متریال ها:

وزن بسیار پایین دیوار جداکننده از مزیت های اصلی این مصالح مدرن است. دیوارهای جداکننده کناف به طور میانگین ۶۰ تا ۹۰ درصد نسبت به سایر دیوارهای بنایی سبک ترمی باشد. از نظر اقتصادی، سبک سازی باعث می شود که هزینه های تامین ایستایی سازه کم می شود.

سبک کردن اجزای غیر سازه ای، غیر از این که نیروهای جانبی مرتبط با زلزله را کم میکند، فشار ناشی از بار مرده عمودبر ساختمان را نیز به شدت پایین می آورد ،در نتیجه پی و مقاطع مورد نیاز تیر و ستون بسیار به صرفه و اقتصادی می گردد.

1 نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.