ما را در اینستاگرام دنبال کنید :

تچرا - Tachra

محاسبه قیمت اجرای سقف کناف چگونه است؟

دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


معرفی و کارایی سقف های کشسان کاذب لابل
۲۵ بهمن ۱۴۰۲

Introducing Labell stretch ceilings سقف های کشسان از مدرن ترین انواع سقف کاذب ...

کاربرد نور های خطی در سقف کناف
۳ بهمن ۱۴۰۲

The application of linear lights in the false ceiling of knauf در حال ...

معرفی آکواپلاس، محصول جدید شرکت کی پلاس
۸ آبان ۱۴۰۲

Introducing Aquaplus, a new product of Kplus company پانل مسلح سیمانی از محبوب ...

معرفی و کاربرد تایل آکوستیک الیاف معدنی
۲۴ مهر ۱۴۰۲

Introduction and application of mineral fiber acoustic tile در این سال های اخیر ...

مزایا و ویژگی های محصولات پودری کی پلاس
۱۸ مهر ۱۴۰۲

Advantages and features of K Plus powder products محصولات پودری کی پلاس در ...

معرفی پانل های روکش دار گچی کناف ایران
۲۶ شهریور ۱۴۰۲

Introduction of knauf plaster coated panels در بحث ساخت و ساز، بهره وری ...

برچسب ها


محاسبه قیمت اجرای سقف کناف چگونه است؟

محاسبه قیمت اجرای سقف کناف چگونه است؟

How to calculate the price of the knauf ceiling?

در این مقاله قصد داریم به بررسی قیمت انواع کناف از جمله کناف سقف و کناف دیوار، بپردازیم و عوامل موثر بر رنج قیمت کناف کاری را مورد بررسی قرار دهیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

کناف کاری

کناف کاری یکی از شیوه های دکوراسیون داخلی مدرن می باشد که علاوه بر زیبایی کاربرد های مختلفی دارد. از کناف ها در منازل، شرکت ها و ادارات مختلف استفاده می شود. می توان گفت کناف کاری پرطرفدار ترین سبک دکوراسیون در طراحی مدرن می باشد.

هنگام کناف کاری از تایل های گچی استفاده می شود که به دو صورت متحرک و ثابت نصب می شوند. از کناف ها در قسمت های مختلف ساختمان از جمله سقف و دیوار ها استفاده می شود.

کناف کاری سقف

اگر نگاهی به تاریخچه ی معماری در ایران بیاندازیم متوجه می شویم که کنده کاری روی سقف چه در زمان معماری اسلامی و چه پیش از آن یکی از سبک های رایج در معماری ایرانی بوده است.

می توان گفت کناف کاری سقف نیز ادامه دهنده ی همان سنت قدیمی ایرانیان می باشد، با این تفاوت که امروزه این کار به کمک طرح های مدرن و سبک نوین طراحی و اجرا می شود.

معمولا در کناف کاری از تایل های سبک گالوانیزه با روکش های گچی استفاده می شود این تایل ها اولین بار توسط یک فرد آلمانی با همین نام معرفی شدند. کناف ها عمدتا جهت پوشاندن تاسیسات ساختمان و زیبایی بیش تر فضا مورد استفاده قرار می گیرند.

قیمت کناف سقف

هدف از کناف سقف جداسازی فضا، یا زیباتر کردن آن به کمک استفاده از نورپردازی است. عوامل مختلفی روی هزینه ی کناف سقف تاثیر گذاراست. یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار روی قیمت کناف سقف نوع کناف استفاده شده است. ابتدا لازم است با انواع کناف آشنا شوید:

کناف ساده یا فلت: کناف های ساده کی پلاس طرح خاصی ندارن و بیش تر در محیط های رسمی مورد استفاده قرار می گیرند. این کناف ها قابلیت استفاده از نور پردازی را دارند. هدف از استفاده از این کناف ها پوشاندن نا همواری ها و تاسیسات به کار رفته در سقف است.

کناف تمام دکوراتیو: این کناف ها رنج قیمت بالاتری دارند. انواع کناف هایی که به طرح های هندسی هستند، در دسته ی کناف های دکوراتیو قرار می گیرند. تنوع در کناف دکوراتیو بسیار گسترده است و بستگی به سلیقه ی مشتری دارد.

کناف دورباکس یا نور مخفی: در این کناف ها از چراغ هایی به صورت هالوژن یا شلنگی استفاده می شود به طوری که چراغ ها قابل مشاهده نیستند اما نوری ملایم دور تا دور کناف را پوشش می دهد. استفاده از رنگ نور مخفی بستگی به چیدمان فضا دارد.

قیمت کناف دیوار

کناف کاری دیوار نیز شرایط خاص خود را دارد. کناف کاری دیوار به دو دسته تقسیم می شود کناف دیوار یک طرفه و دو طرفه. معمولا از کناف دیوار برای جدا سازی قسمت های مختلف فضا استفاده می شود. در برخی موارد برای زیبا سازی قسمت های خاص مانند فضای پشت تلوزیون از کناف ها استفاده می شود.

قیمت کناف یک طرفه و دو طرفه بستگی به متریال و مصالح استفاده شده در کناف دارد. قیمت کناف کاری بر اساس متراژ مطرح می شود. قیمت کناف یک طرفه (دیوار پوششی) از حدود 200 هزار تومان و کناف دورو (جدا کننده) از حدود 230 هزار تومان آغاز می شود.

جهت اطلاع دقیق از قیمت ها بهتر است با مشاورین ما در تماس باشید تا با توجه به شرایط محیطی شما قیمت نهایی کناف کاری را برایتان تخمین بزنند.

عوامل موثر بر قیمت کناف کاری چیست

قیمت تمام شده ی کناف کاری به عوامل گوناگونی بستگی دارد، از جمله ی این موارد طراحی کناف می باشد. هر چه قدر طرح برش یا طرح های روی کناف پیچیده تر باشند بی شک قیمت کناف بالا تر خواهد بود بنابراین کناف هایی با داشتن شکل هندسی دایره، لوزی، بیزی و… در دسته ی این نوع از کناف ها قرار می گیرند.

مصالح مصرفی: مصالح مصرفی از دیگر موارد تاثیر گذار روی قیمت نهایی کناف کاری می باشند. هر چه قدر این مصالح از جمله پیچ، پروفیل و پنل با کیفیت تر باشند و توسط برند معتبر تری ساخته شده باشند هزینه ی نهایی کناف کاری بالا تر خواهد بود.

متراژ محل نصب: همان طور که ذکر کردیم کناف کاری با توجه به متراژ سنجیده می شود. بنابراین هر چه قدر متراژ محل اجرا بیش تر باشد هزینه ی اجرای کناف نیز بالا تر است.

موقعیت نصب: اگر فضای شما فضایی باشد که نصب کناف به راحتی امکان پذیر نباشد، هزینه ی اجرای کناف و زمان اجرا بالاتر می رود.

هزینه های دیگر کناف کاری

ارایه ی خدمات نصب کناف هنگام اجرا در برخی موترد به راحتی صورت نمی گیرد و دارای هزینه های جانبی می باشد. برای مثال محل هایی که دارای رطوبت هستند یا از لحاظ گچ بری محدودیت در اجرا ایجاد می کنند نیاز است که قبل از شروع کار همسان سازی و عایق بندی توسط متخصصان صورت بگیرد، در این شرایط هزینه ی ابزار جانبی بر عهده ی مشتری می باشد.

اگر قصد دارید تا از هالوژن در کنافتان استفاده بشود یا نیاز به درزگیری سقف دارید هزینه ی این اقدامات جدا گانه حساب می شود. بهتر است پیش از شروع کار از نحوه ی قیمت گذاری خدمات دهنده به طور کامل مطلع شوید.

چگونه هزینه اجرای کناف را محاسبه کنیم

قیمت گذاری توسط شرکت فیدار سازه گستر تچرا که جهت ارایه ی خدمات انتخاب کرده اید صورت می گیرد بسیاری از شرکت ها این قیمت را بر اساس موارد زیر در نظر می گیرند.

متر طول: منظور از متر طول باکس که روی سقف قرار می گیرد محاسبه می شود.(دور سقف اصلی)

مترمربع: در این روش همان طور که از نامش پیداست قیم به ازای متر مربع سقف یا دیوار محاسبه می شود.

قیمت تمام شده: معمولا پس از بازدید نهایی از محل و سنجیدن حجم کناف مورد نیاز قیمت گذاری توسط متخصص مطرح می شود.

میزان کناف مصرف‌شده: در این روش تعیین قیمت کناف، هزینه برمبنای یک متر مربع از مصالح مصرف ‌شده در میزان مصالح مصرف‌ شده، در پایان کار ضرب شده و دستمزد متخصص در قیمت یک متر کناف قرار دارد و جدا گانه محاسبه نمی شود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.